304. Chraňme Ženu! /3. 5. 2019/

304. Chraňme Ženu!

Každou, která CHCE BÝT ženou…

Chraňme tedy ŽENSTVÍ, jako posvátný pojem, který nyní Luciferovi slouhové chtějí zničit a tak svrhnout celé lidstvo do rozkladu, jako nepotřebné, svéhlavé a rouhavé…

Podívejme se kolem, sledujme televizi, tisk, mládež a… ,,ženy“. ,,Neziskové“ organizace, které nedávají světu žádný zisk, tedy užitek, ale parazitují na jiných, z nichž sají peníze, jako pijavice, feministické spolky poblázněných duší, které nejsou spokojené s rolí, kterou jim Boží řád dovolil a kterou si samy vyvolily, rozvraceči řádu, kterým se nelíbí žádný pořádek, řád, ale chtějí, aby všude zavládl chaos, který rozbíjí formy a nastoluje rozklad, jako když hnijící hmota ztrácí svůj tvar, aby se nakonec rozpadla v prach…ti všichni usilují o jediné – poslat lidského ducha do nálevky rozkladu jako nepoužitelný, nepolepšitelný a nereformovatelný druh – jako pouhý evoluční mezikrok, který poslouží jen jako hnojivo…rozkládající se hmota.

Pojem ŽENA je znevažován každým okamžikem, každým činem i názorem na všech myslitelných rovinách lidské existence. Počínaje nekonečným sledem reklam, kde je žena snížena na marnivou koketu, poživačnou flámařku, sexuální nenasytku či hloupou nositelku vložek. Ženské spolky a emancipační snahy, které tak bojují o ,,uznání hodnoty ženy“, se kupodivu tomuto zesměšnění nebrání. Možná se jim dokonce líbí, že žena už může vykonávat profesi popelářky, horníka, možná jim lichotí, když žena sváží odpadky a jen si přejí, aby i při tom ,,přetrumfla muže“… Sportovkyně, která už má takové výkony, že chce být přeřazena do výkonů mužů – mezi ženami už je jí těsno. Není proto nelogické, že přišla ,,móda“, aby příjmení ženy už nenaznačilo její druh, ale aby i v tom konečně byla tím správným ,,chlapem“ – Ema SMETANA. Žena na pódiu divadla, vysvlečená do naha a vytahující si z vagíny státní vlajku, či další, taky nahá, která předstírá, že ji znásilňuje Ježíš… Žena je obrazem stavu lidstva a národa…no FUJ s Českým národem! Dříve by takové zrůdy byly vyšlehány kopřivami až za obec a tam hozeny do potoka, navždy by jimi bylo pohrdáno. Dnes, pod tlakem méééédií, zrůdných politiků a ďábelských ideologií, je vše nekonečnou mantrou omílání lží, vetřeno, vtlačeno, vmasírováno do myslí davů, že už to zdánlivě ani nevnímají. Ale, podobně jako podprahová reklama působí, i když není vnímána, tak touto manipulací tupne a mění se lid na masu čehosi, co už ztrácí spojení s pojmem ,,člověk“.

Proto je posvátnou povinností každého, kdo ještě vnímá pojmy v jejich původním smyslu, hájit to, co z nich zůstává. Podporujme proto v každé ženě to, co v ní ještě zůstalo! Není třeba se chodit tlouct s feministkami a neziskovkami na jejich manifestace. Je ale nutné při každé příležitosti, kde je to vhodné, podpořit vše správné a distancovat se od nesprávného.

Tak budeme posilovat zevně, ale i myšlenkově, pojem ŽENSKOST. Pro současný stav lidstva není nejvhodnější formou začít mluvit o Bohu, citovat Přikázání a vytahovat Poselství. Toto lidstvo je velmi tolerantní ke každé zvrácenosti, ale současně hned vše ,,náboženské“ zasunuje do ideologií a pohádek. Hajme pojem ,,zdravého a normálního ženství“, to je většině lidí ještě pochopitelné a protože to ještě existuje u starší generace, je to cosi ,,představitelného“, na rozdíl od náboženských pojmů, které slibují to ,,dobré až v nebi“ a tady jen povinnosti kostela a modlení.

Čím více je pojem žena a ženskost degradován, tím více potřebuje naši posilu, aby zůstalo jeho pravé jádro zachováno a ty nemnohé duše se mohly chopit něčeho existujícího a ne aby jim i to bylo slíbeno ,,až jednou“, ,,… až v nebi“.

Když to pojmem jako ti čtenáři, kteří k podpoře pojmu ,,rodina“ řekli, že to není ,,naše věc“, pak to i s ženou dopadne hůře, než si umíme představit. A nevěřte, že se nás to nedotkne, že to nezasáhne celou neviditelnou oblast, v níž žijeme i my, nevěřte, že nás to nijak nemůže ovlivnit, nevěřte, že jste tak silní, že se vás to skutečně ,,netýká“. Nevěřte tomu…! Protože tím budou zbořeny i poslední zbývající pilíře mostu k pojmu člověk. Vše se propadne do chaosu a zmaru. Ale jednou budeme tázáni, co jsme udělali na ochranu Božího řádu…my odpovíme, že jsme zabouchli dveře, přirazili okenice a doma se cítili dobře, světa si nevšímali a věřili v Boha. Vážili jsme si přece i žen, …no těch, které si oblékly bílé šaty a šly na Slavnost Grálu… A ty ostatní…? Když nečtou Poselství, tak, co s nimi! Co je nám po nich!!! To není přece naše věc… A ženství jsme přece podpořili tím, že jsme uznávali ,,čtenářky“ – tím jsme jistě splnili vše…

No uvidíme, jakou na to dostaneme odpověď…

Svět už, zdá se, nezachráníme…ale chtěl to vůbec po nás někdo?

Národ už, zdá se, nezachráníme…ale chce to po nás DNES ještě někdo?

Ale to, že máme hájit, ochraňovat a podporovat VŠECHNO, co ještě stojí v řádu stvoření, i když třeba nedokonale, to je podle mne naše POVINNOST. Ale ne povinnost vyčtená z knížek, doporučená na ČT24, diskutovaná mezi čtenáři, ale povinnost, která samovolně a zcela automaticky vyvěrá ze zralého ducha. A takový duch se nebude vázat na vnější formy, ale bude vždy a za vším vidět podstatu, jádro, pojem a pro ně bude vždy připraven ku pomoci. Protože pro něj je pojem spojen s Řádem a hájit pojem znamená milovat Boha, z Nějž, tedy Jeho vůle, ten pojem vykvetl.

Chraňme proto Ženu, podporujme Ženu, podporujme ženství a ženskost. Bojujme všemi silami za zachování pojmu ŽENA!!!

-ZF-


  • Kalendář příspěvků
    Červenec 2024
    Po Út St Čt So Ne
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031